Tilbage til Forsiden.
 
  Motorvej

 

 

 

 

 

 


 

Store og små bygningsværker:
En webside med mange forskelligartede oplysninger om arkitekters værker.

Prøv f.eks. at søge via hjælpefunktionen Timeline of Architects 1400 - 2005.

 


 

 

En anderledes webside:

 

 


 

 

 

lidt anderledes ting til hjemmet, f.eks denne pixelerede sofa.

Siden hedder Home Decor for Absolute Geeks- altså indretning for absolutte nørder. Men almindelige mennesker kan nok også finde nogle sjove detaljer til deres hjem.

Her kan du finde Ascii  forhæng (Ascii er computersprog), - en bruser med indbygget musik, - toast printer, eller praktiske digitaliserede blomster - ja så bør du absolut se denne side.

 

Hører du til blandt dem som går med konstante spekulationer om hvordan du skal indrette dit hjem, kan du tjekke denne side, hvis du vil se nye og

 

 

 


 

 

 

 

Udover at Urquell pilsner er en absolut topscorer for mine smagsløg, så har de altså også lavet en ganske flot webside. Det helt rigtige sted at indtage pilsneren er naturligvis i Pragh. Prøv både sitet og pilsneren:

 

 

er måske mest kendt fra TV og ikke mindst kulørte dameblade. Vel nok mest i forbindelse med deres nyfigne forargelse og nysgerrighed over hans værker.  
Spencer Tunick

 

 

 

 

Husk at tænde for højttalerne

 

Årsagen til jeg linker til hans webside er ikke hans usædvanlige værker, men alene fordi sitet er overraskende enkelt, stilrent og funktionelt. Kig engang på den.
Niels Ryberg Finsen
Niels Ryberg Finsen og hustruen Ingeborg Dorthea Balslev, de to brødre Olav og Vilhelm.
Niels, Olav og Vilhelm Ryberg Finsen.

 

 

I forbindelse med min slægtsforskning anvender jeg periodisk tid på at søge oplysninger om forskellige personer jeg mangler oplysninger om. Det hænder derfor ikke så ofte jeg støder på en side som ligger inde med nye brugbare oplysninger. Det er netop tilfældet med denne side, som på en meget god måde giver mig oplysninger om Niels Ryberg Finsens arbejde på Finseninstituttet (tidligere lysinstituttet) i København.
På besøg hos bedstemoderen.

 


 

 

 

Se Louis Nielsens side om:
Som et kuriosum finder jeg billeder på siden af patienter fra Niels Ryberg Finsens behandlinger på Lysinstituttet:
For fotoentusiaster vil denne side fra CreativeCloseUp sikkert være interessant. Den indeholder ganske mange flotte ting som frit kan downloades, men indeholder også ganske anvendelige anvisninger på hvorledes man løser praktiske problemer i Photoshop. F.eks. findes der på Internettet alle mulige løsninger på hvorledes man fjerner røde øjne i et billede. Det gives der her en tydelig, brugbar og forståelig anvisning på.

 

Jeg får endvidere oplyst navnene på hans søskende og flere andre familiemedlemmer.

Tilbage er naturligvis at få verificeret oplysningerne, men det er netop på den måde man uventet kan komme videre i sine søgninger.

Patient før og efter lysbehandling.

 

 

 


 

 

Kilde: http://www.rostra.dk/louis/andreart/Niels_Finsen.html
Har du vanskeligt ved påføre et portræt f.eks. skæg, hår eller lignende, gives der også anvisninger på det, - ligesom man kan få forklaret hvorledes toning af hud foretages. Jeg kan imidlertid ikke linke direkte til de nævnte ting, men siden man kommer ind på indeholder flere punkter. Du skal klikke på linien: "A Nice List of Great Photoshop Lists"

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

En ny website som måske kan interessere ganske mange historieinteresserede, er blevet tilgængelig:

 

Siden hedder Danske Fortidsminder og vil som navnet antyder, beskæftige sig med vores egen kulturarv: "Spredt ud over hele landet ligger anlæg fra oldtid, middelalder og historisk tid klar til udforskning og tilmed ofte på de skønneste steder. På denne hjemmeside fortælles monumenternes historie og hvordan du finder dem."

 

 

 

 

 

 

 

For 5.200 år siden boede nogle af Danmarks første bønder ved Mariager Fjord. Bondestenalderen var godt i gang. Den tætte skov måtte vige for flintøksen og små lysninger skabte plads for marker, dyr og huse samt de første gravpladser. Tusinder af dysse- og jættestuegrave med tonstunge sten blev bygget i løbet af få århundreder – og de kan stadig ses!
Endnu en ny side har set dagens lys

 

 

 


 

På denne side tages du med til nogle af de flotteste stenaldergrave i Danmark: langdyssen Kongehøj og jættestuerne Jordhøj og Ormhøj øst for Mariager. De stenbyggede stenaldergrave ligger nu isoleret i et opdyrket og totalt ændret kulturlandskab.
De to unge mennesker Helle og Mathias har lavet en dejlig uprætentiøs hjemmeside om dansk mode. De skriver:

 

Enhver kan kopiere et færdigt look fra catwalken, men for os bliver mode og tøj først virkelig interessant, når et outfit rummer personlighed, blik for den enkelte detalje og utraditionelle sammensætninger.

 

 

 

Vi tager øjebliksbilleder af mennesker vi møder på gaden i Århus, som på den ene eller anden måde fanger vores (og forhåbentlig din) opmærksomhed.

 

 

 

Opfat siden som et virtuelt modeblad, der udkommer hver dag i stedet for én gang om måneden. Her er udvælgelseskriterierne modsat hos de fleste modeblade udefinerede og vi hylder mangfoldighed, kreativitet og skæve vinkler. Med GadeModeÅrhus ønsker vi at skabe en stildagbog over menneskerne som færdes på gaderne i Århus.
På den måde håber vi at skabe et link til inspiration ved at vise, hvordan moden bliver brugt på gaden.

 

 

 

Tilbage til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se også mine fire drenge og Ida's hjemmesider:

Hjalte

 

 

 

 

Janus

 

 

 

Holger
Charles

 

 

 

Ida

 

 

 

 

Familieportalen